O nas

vijugice

Stranke prosimo, da po navodilih NIJZ v prostore ne vstopajo, če imajo kakršnekoli bolezenske znake okužbe zgornjih dihal. V storitvenih prostorih je tudi obvezna uporaba zaščitnih mask ter razkuževanje rok.

Osnovni podatki

Sporočamo vam, da smo ordinacijo zaradi prostorske stiske preselili na novo lokacijo. S ponedeljkom 28.1.2019 je ordinacija na stari lokaciji zaprta.

sedež

 Center za bioresonanco, Karin Rižner s.p., Mala čolnarska 4B, Ljubljana

ordinacija

Zaloška cesta 145, Ljubljana

telefon: 0590 54-660, elektronska pošta: czb@siol.net

Lokacija

Ordinacija se nahaja v 1. nadstropju poslovne stavbe na Zaloški cesti 145 (na spodnjem zemljevidu je stavba označena z rdečo puščico) nasproti naselja Fužine. Vhod v ordinacijo je iz strani Zaloške ceste na južni strani stavbe. Je četrti po vrsti in je označen z veliko tablo in na zvoncu piše CENTER ZA BIORESONANCO.

zemljevid-zaloska

Kako pridete do nas

Do ordinacije lahko pridete s kolesom, avtom ali avtobusom. Iz smeri vzhodne obvoznice je razdalje vožnje le 1,3 km (izvoz Fužine, Zalog). Po Zaloški cesti vozijo štirje avtobusi –št. 11, 20, 22 in 25. Pazite, ker nekateri avtobusi zavijejo v Fužine in vozijo po ulici Nove Fužine – najbližja postajališča so Pot na Fužine, Archinetova ulica ali Brodarjev trg in so označena na zgornjem zemljevidu.

Parkiranje

Ob stavbi je zastonj  parkirišče, ki pa je pogosto zasedeno. V bližini je gostilna Jurman, ki ima ogromno parkirišče, a žal le za svoje stranke. Če želite zagotovo dobiti parkirišče, predlagamo, da parkirate na velikem parkirišču fužinskih blokov na drugi strani Zaloške nasproti ordinacije in pridete peš čez cesto.

Delovni čas ordinacije

ponedeljek – petek 8:00 – 16:00

Osebje

Karin Rižner, bioresonančna terapevtka, ki se ukvarja z otroki s posebnimi potrebami.

Zaradi prezasedenosti ne sprejema novih strank. Za nujne terapije in kontrole strank Centra za bioresonanco jo občasno nadomešča terapevtka Nataša Brvar.

Delovni čas ima v torek, sredo in četrtek 7:00-10:00 in 11:00-16:30.

Telefonske konzultacije ima v torek in četrtek: 11:00-12:00.

vijugice

Nataša Brvar, bioresonančna terapevtka, ki pomaga ljudem s kroničnimi težavami.

Delovni čas ima v ponedeljek, torek, sredo in petek 8:00-16:00.

Konzultacije ima po elektronski pošti czb@siol.net.

vijugice

Dopusti in odsotnosti 2020

Karin Rižner:  14.8.20

Nataša Brvar: /

Irena Hrvatin: 17.8.-21.8.20